fredag 11 februari 2011

Fru Obama gillar H&M

Lite trevliga fredagsnyheter för oss H&M-ägare: http://stylenews.peoplestylewatch.com/2011/02/10/michelle-obama-35-dollar-hm-dress/

Trevlig helg!

2 kommentarer:

 1. Trevlig helg!
  Mubaraks avgång gav börsrally, men H&M fortsatte falla till 208kr. Jag sålt fonder och Husqvarna(väntar att köpa tillbaka när de flytter tillverkningar till tillväxtland 60% som Electrolux!)och köpte in lite till H&M!
  9,5kr (utdelning)/208kr=0,05 Lite mer än två månader har man 5% avkastningen är inte så dum heller!

  SvaraRadera
 2. 4020: Ja, med tanke på vad lyxmodehusen lägger ned på att finnas med i rätt sammanhang och få sina kläder på rätt personer så bör det vara värt en del att M Obama har på sig H&M. Att det sedan skrivs om det i en massa tidningar och på nätet lär vara guld värt för varumärket.

  Det där med Nokia får visa sig om det var klokt att sälja.. Just nu verkar det så, men om 10 år kanske det är marknadsledare inom något nytt segment och värt flerdubbelt dagens pris, eller så dör man sakta, eller köps av Microsoft, eller något däremellan. Med den typen av bolag vet man aldrig och därför kommer jag hålla mig borta från allt vad "tech stocks" heter så gott det går.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.