fredag 11 februari 2011

Fru Obama gillar H&M

Lite trevliga fredagsnyheter för oss H&M-ägare: http://stylenews.peoplestylewatch.com/2011/02/10/michelle-obama-35-dollar-hm-dress/

Trevlig helg!

3 kommentarer:

 1. Trevlig helg!
  Mubaraks avgång gav börsrally, men H&M fortsatte falla till 208kr. Jag sålt fonder och Husqvarna(väntar att köpa tillbaka när de flytter tillverkningar till tillväxtland 60% som Electrolux!)och köpte in lite till H&M!
  9,5kr (utdelning)/208kr=0,05 Lite mer än två månader har man 5% avkastningen är inte så dum heller!

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Rolig nyhet! Först trodde jag att det vara bara svenska tidningar som skrev om det men när jag kollade närmare så fanns det en del stora USA-hemsidan som: tex: Yahoo, msnbc, cbs, washingtonpost + många hemsidor och blogar osv.

  En enkel google sök visare sig att det fanns över 300 000 sökresultat bara senaste veckan och totalt är det 3miljoner (tanke på att michelle obama har tidigare hade H&M kläder på sig)

  Frågan är hur mycket det skulle kostad att försöka göra ett liknande marknadsföring? 100 miljoner? 500 miljoner?

  Förresten på din tidigare inlägg om Clas ohlson, så tycker jag att det är stark att du har såld Nokia vilket är inte lätt när man också har ett förlust. Det visade sig att vara ett klokt beslut :)

  mvh
  4020

  SvaraRadera
 3. 4020: Ja, med tanke på vad lyxmodehusen lägger ned på att finnas med i rätt sammanhang och få sina kläder på rätt personer så bör det vara värt en del att M Obama har på sig H&M. Att det sedan skrivs om det i en massa tidningar och på nätet lär vara guld värt för varumärket.

  Det där med Nokia får visa sig om det var klokt att sälja.. Just nu verkar det så, men om 10 år kanske det är marknadsledare inom något nytt segment och värt flerdubbelt dagens pris, eller så dör man sakta, eller köps av Microsoft, eller något däremellan. Med den typen av bolag vet man aldrig och därför kommer jag hålla mig borta från allt vad "tech stocks" heter så gott det går.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.