söndag 18 september 2016

Nystart!

Dags att blåsa lite liv i bloggen!

Livet har börjat lugna ner sig lite på olika fronter med större barn, bättre kontroll på läget på jobbet och min lust att skriva har kommit tillbaka. Jag älskade verkligen att vara aktiv med att skriva inlägg på bloggen och ha en interaktion med smarta läsare och andra bloggare. Sedan, om man får vara lite flosklig, kom livet i vägen och skrivlusten försvann.

Jag har funderat lite och planen är att bredda innehållet en del. Jag har tidigare känt att jag redan skrivit allt jag tyckte saknades ute på nätet vad gäller företagsvärdering, investeringsfilosofi och annat. Dessa inlägg fortsätter vara populära och kommer förhoppningsvis fortsatt att hjälpa folk som vill sätta igång och spara och investera.

Fördelen med en egen blogg är att man får bestämma själv. Så nu bestämmer jag att jag ska skriva lite mer om annat än investeringar. Jag har andra intressen där t.ex. träning, hälsa och kost nog är den största. Jag ska även försöka mig på att vara lite mer personlig och berätta lite anektdoter och annat som kanske är lite mer unikt och roligt att läsa än generella tankar kring sparande och investerande. Jag tycker t.ex. Miljonär innan 30 är en väldigt underhållande blogg som lyckas vara både personlig och inspirerande utan att behöva röja skribentens identitet. Jag ska givetvis fortsatt dock fokusera på sparande och investeringar och vill fortsatt vara anonym då det nog är lite känsligt att skriva om bolag och investeringar med tanke på mitt jobb.

En redesign är på gång också. Bloggen ser uråldrig ut och har inte ändrat utseende sedan start 2010. Då fanns inte ens iPhone 4. Dags att bli lite mer mobilanpassad och modern!

9 kommentarer:

 1. Härligt!

  Du har lärt mig mycket genom din genomgång av Företagsvärdering. Just nu så är jag inblandad i en diskussion på Gustavs Aktieblogg om hur ett företags vinsttillväxt hänger ihop med ROE, och vilket som är viktigast för mig som aktieägare. Kan du förklara det på ett enkelt sätt? Tack på förhand!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack det var kul att höra! Ska kika på det och göra mitt bästa!

   Radera
 2. Vad roligt, ser fram emot kommande inlägg!

  SvaraRadera
 3. Ska bli intressant att följa

  SvaraRadera
 4. Välkommen tillbaka! Det ska bli intressant att då följa dig igen :)

  SvaraRadera
 5. Härligt att du är tillbaks! Vore intressant att få snabb uppfräschning vad gäller portföljen samt höra dina tankar om specifika portföljbolag.

  SvaraRadera
 6. Kul! Ser fram emot bra läsning.

  SvaraRadera
 7. Skall läsa din blogg.

  Med vänlig hälsning

  Lars

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.