torsdag 27 maj 2010

Inläggstorka och H&M-köp

Jag ber om ursäkt för inläggstorkan på sistone, men jag har lite brist på inspiration för några mer utförliga inlägg.

Något jag dock hann göra var att föra över så mycket som möjligt från min majlön till depån och öka mitt H&M-innehav nu när de sjunkit. Lyckades komma över dem för 419kr stycket. Inte superbilligt precis, men väl 15% billigare än för någon månad sedan.

Jag planerar att i framtiden skriva mer om min portfölj och mina affärer eftersom det verkar populärt att köra med öppna kort bland mina medbloggare, men har inte riktigt bestämt mig i vilken form detta ska göras.


2 kommentarer:

  1. Du skulle kunna svara på mitt mejl som jag skickade till dig för ett par dagar sedan? :)

    SvaraRadera
  2. Hej Filip! Jag får be om ursäkt! Jag har inte kollat mailen på evigheter i den naiva tron att ingen skulle maila mig, men såg nu att så inte var fallet. Jag svarar så fort jag kan!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.