onsdag 10 mars 2010

Första inlägget

Ett första inlägg för att testa. Denna blogg startade jag för att dela med mig av mina tankar kring investeringar, privatekonomi, företagsekonomi, nationalekonomi och kanske ett och annat udda inlägg. Jag gör det framförallt eftersom jag verkligen tycker om att läsa bra bloggar som tillför mig kunskaper och infallsvinklar som jag inte hittar i media eller i rapporter från analyshusen. Kanske kan jag själv bidra till bloggosfären med ett eller annat inlägg värt att läsa?

Bloggen kommer nog inte uppdateras dagligen pga tidsbrist, men förhoppningsvis kommer kvaliteten i inläggen att vara ok.

Jag är en man på ~30 år, jobbar i finansbranschen sedan några år tillbaka och reser mycket i jobbet. Ett stort privatintresse är investeringar och jag skulle beskriva mitt investerar-jag som en 60% värdeinvesterare som Graham och 40% wonderful-company-frälst investerare som Buffett eller Peter Lynch, eller Philip Fisher.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.